Boka din Flytthjälp


Önskad flyttdatum
Tillval
Professionell Bohagsflytt som Lyfter Upplevelsen

Professionell Bohagsflytt som Lyfter Upplevelsen

till ett nytt hem, vare sig det är över staden eller landet, markerar början på denna nya era. Med Albatros 24/7 vid din sida omvandlas processen från en potentiellt stressande upplevelse till en sömlös övergång full av möjligheter.

Vårt team av professionella flyttspecialister förstår vikten av att hantera ditt bohag med omsorg och precision. Vi erbjuder en komplett flyttlösning som omfattar allt från noggrann planering och packning till effektiv transport och varsam uppackning i ditt nya hem. Vår tjänst är skräddarsydd för att möta dina unika behov och förväntningar, med målet att minimera din stress och maximera din tillfredsställelse.

Låt inte flyttens utmaningar skugga över spänningen i att utforska nya horisonter. Välj Albatros 24/7 för en flyttprocess som är lika lovande som din framtid. Vårt åtagande är din trygghet, idag och imorgon.

Så Här Gör Albatros 24/7 Din Bohagsflytt Enkel

Processen för bohagsflytt med Albatros 24/7 är designad för att vara så smidig och bekymmersfri som möjligt. Vi inleder med att erbjuda dig en kostnadsfri offert baserad på de uppgifter du tillhandahåller om din flytt. När offerten möter dina förväntningar och du önskar fortsätta, fastställer vi ett flyttdatum och tid som passar dig. På den utsatta dagen anländer vårt erfarna team, klara för att ta hand om varje aspekt av din flytt. Från packning till transport och möbelmontering, vi sköter allt för att du ska kunna känna dig helt trygg genom hela processen.

Enkelt, Säkert och Bekvämt

Din Partner för Flyttjänster Dygnet Runt

När det är dags att flytta, vare sig det handlar om ditt hem eller kontor, är Albatros 24/7 här för att förenkla processen för dig. Som Stockholms främsta flyttföretag förstår vi de utmaningar och stressfaktorer som kan uppstå under en flytt. Därför är vårt löfte att erbjuda en flyttservice som inte bara är enkel och bekväm, men också säker och anpassad efter dina behov.

Professionell Expertis När Du Behöver Det Som Mest

Vårt team består av erfarna och professionella flyttare som är dedikerade till att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vi vet hur viktigt det är att hantera dina tillhörigheter med omsorg och precision, och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Med Albatros 24/7 kan du förvänta dig en högkvalitativ service som tar hand om allt från packning till transport och uppackning, oavsett tid på dygnet. 

Prislista

Privatperson

Samtliga priser är exklusive moms.

 • STANDARD 650kr/timme

  Mellanstor flyttbil samt två flyttkillar.

 • PACKMÄSTARE 250kr/timme

  *Vid packhjälp ingår flyttmaterial, exempelvis bubbelplast, packpapper, tejp etc. Om ni bokar packhjälp ingår även leverans och hämtning av flyttkartonger kostnadsfritt.

 • MONTÖR 250kr/timme
 • HELGTILLÄGG 60kr/timme/flyttkille


 • FLYTTSTÄDNING 30kr/kvm

  Pris per kvadratmeter (efter rutavdrag)

Företag

Samtliga priser är inklusive moms och efter RUT-avdrag.

 • STANDARD 970kr/timme

  Mellanstor flyttbil samt två flyttkillar.

 • PACKMÄSTARE 370kr/timme

  *Vid packhjälp ingår flyttmaterial, exempelvis bubbelplast, packpapper, tejp etc. Om ni bokar packhjälp ingår även leverans och hämtning av flyttkartonger kostnadsfritt

 • MONTÖR 370kr/timme
 • HELGTILLÄGG 125kr/timme/flyttkille

  På helgdagar tillkommer det 125 kr/timme per flyttkille.

 • FLYTTSTÄDNING 30kr/kvm

  Pris per kvadratmeter (efter rutavdrag)

Spara Pengar och Njut av Ett Skinande Rent Hem

Så Drar Du Nytta av RUT-avdraget för Flytthjälp

När du väljer Albatros 24/7 för flytthjälp, har du även möjligheten att dra nytta av RUT-avdraget, vilket kan minska kostnaden för tjänsten med upp till 50%. Det innebär att du kan uppleva fördelarna med professionell assistans under din flytt till en väsentligt lägre kostnad. Följ dessa enkla steg för att utnyttja RUT-avdraget med våra flytthjälptjänster:

Boka Din Flytthjälp: Starta processen genom att kontakta oss på Albatros 24/7 och ange vilken flytthjälptjänst du behöver. Vårt utbud av tjänster täcker allt från packning och transport till uppackning och organisering i ditt nya hem, alla kvalificerade för RUT-avdraget.

Överlåt Pappersarbetet till Oss: Efter att flytthjälpstjänsten är avslutad tar vi hand om hela ansökningsprocessen för RUT-avdraget åt dig. Vi sköter allt det administrativa och skickar in ansökan till Skatteverket, så du slipper bekymra dig över byråkratin.

Njut av En Smidigare Flytt: När Skatteverket har behandlat din ansökan om RUT-avdraget kommer du endast att behöva betala halva kostnaden för flytthjälpen. Resten täcks av RUT-avdraget, vilket gör din flytt mer överkomlig.

De Tydliga Fördelarna - Gör Din Flytt Bekymmersfri

Använd Albatros 24/7 och Få Mer för Mindre med RUT-avdraget

Att välja Albatros 24/7 för din flytt och utnyttja RUT-avdraget innebär mer än bara kostnadsbesparingar. Det främjar även en hållbar livsstil och bidrar till den lokala ekonomin genom att säkerställa att tjänsterna utförs professionellt och lagligt.

Låt din flytt bli enklare och mer prisvärd med Albatros 24/7. Vår professionella flytthjälp, kombinerad med de ekonomiska fördelarna som RUT-avdraget erbjuder, säkerställer att du kan flytta utan stress. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att spara pengar under din nästa flytt.

Checklistor

CHECKLISTOR