Fönsterputs i stockholm

Att putsa fönster kan vara ett både svårt och tidskrävande arbete. Med Albatros 24/7 håller du dina rutor fria från stänk och smuts så att ljuset åter kan strömma fritt in i ditt hem. Boka fönsterputs online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Loading

Vi hjälper dig

Med Flyttservice Stockholm får du alltid professionell hjälp med dina fönster. Vår duktiga personal ser till att din fönsterputsning går snabbt och smidigt och att du får alla rutor putsade på utsatt tid. Om du vill underlätta för oss får du gärna plocka bort blommor, lampor, gardiner och andra föremål från fönsterbrädan så att vi kommer åt överallt. Eller också gör vi det åt dig!

Fundera igenom hur många rutor du behöver få tvättade så räknar vi ut rätt pris per fönster åt dig. Meddela oss även om det är spröjs på fönstren (fast eller avtagbar) samt om något av dem inte går att öppna. Kanske behövs en stege för att nå vissa fönster? Vi lånar gärna en av er i så fall.

Vi behöver även få information om ifall ni önskar 2-sidig eller 4-sidig fönsterputsning, om det är några sprickor i rutorna samt om fönstren är mycket gamla eller av dålig kvalitet.

Vi har Kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Vad ingår?

Olika typer av fönster indelade i olika grader Typ 1, 2 och 3

2-sidig, 4-sidig och 6 sidig puts.
Skyltfönster eller liknande fönster.


Extra tjänst:

  • persienn rengöring,
  • karm tvätt,
  • fönsterbleck tvätt,
  • fönster nisch.


Kund skall plocka undan i fönsterbrädor och flytta på möbler vid behov.
Vi håller med material och medel.

Vad ingår?

Betalsätt

Du kan välja att betala med med ditt Mastercard, Visa eller på faktura om du hellre vill det. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra betaltjänster.