fbpx

FÖNSTERPUTS

Låt Ditt Hem Skina med Albatros 24/7
 • Välj tjänst
 • Välj extra tjänster
 • Välj datum & tid
 • Var bor du?
 • Dina Bokningsdetaljer
 • Payment
 • Ange information
 • Bekräftelse

Välj tjänst

Vänligen välj en tjänst för vilken du vill boka en tid.

Alla priser anges med RUT-avdrag

Rabattkoden kan läggas till i det sista steget.

Välj tjänst

Vänligen välj en tjänst för vilken du vill boka en tid.

Alla priser anges med RUT-avdrag

Rabattkoden kan läggas till i det sista steget.

Välj extra tjänster

Välj de extra tjänster som du vill lägga till i din bokning.

Välj datum & tid

Klicka på en dag för att se en tidslinje med tillgängliga tider, klicka på en grön tidsficka för att boka den.

Var bor du?

Vänligen skriv din adress och postnummer. Obs! Vår tjänst är endast tillgänglig i Stockholms och Uppsala län

Dina Bokningsdetaljer

Vänligen granska nedanstående uppgifter noggrant innan du slutför din bokning. Det är viktigt att all information är korrekt för att säkerställa en framgångsrik och problemfri upplevelse. Om all information är korrekt, vänligen klicka på knappen "Skicka in" för att bekräfta din bokning.

Payment

You can either pay online using your credit card or PayPal, or you can pay on arrival with cash

Ange information

Vänligen ange dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka en bekräftelse och andra kontaktinformation till dig.

Bekräftelse

Din tidsbokning har blivit framgångsrikt schemalagd. Var vänlig behåll denna bekräftelse .
Fråga?
Mejla oss [email protected] 

Tjänstval

Tjänstval
Välj extra tjänster
Datum & tidsval
Adress
Bekräfta Din Bokning
Your Payment Information
Kundinformation
Bekräftelse av tidsbokning

Välj tjänst Varaktighet

Du måste välja tjänstens varaktighet, priset på din tjänst beror på varaktigheten.

Hur många personer?

Maximal kapacitet är 1
Hemstädning 660kr Börjar från
3 tim
3
Timmar
660kr
4 tim
4
Timmar
840kr
5 tim
5
Timmar
1,000kr
6 tim
6
Timmar
1,200kr
7 tim
7
Timmar
1,400kr
8 tim
8
Timmar
1,600kr
9 tim
9
Timmar
1,800kr
10 tim
10
Timmar
2,000kr
Sammanfattning
När Klarhet Möter Perfektion

Upptäck en Ny Dimension av Ljus och Klarhet i Ditt Hem

Välkommen till en värld där varje fönster erbjuder en felfri utsikt mot omvärlden. I hjärtat av Stockholm erbjuder vi en fönsterputsningstjänst som omdefinierar standarden för renhet och klarhet. Låt oss avslöja hemligheten bakom genomskinlig perfektion och förändra ditt perspektiv på vad rena fönster verkligen betyder.

Fönster är portalen till världen runt omkring oss, och vårt engagemang är att säkerställa att din utsikt är obefläckad. Upptäck varför vår fönsterputsningstjänst står i en klass för sig:

 • Precision i Varje Drag: Vårt team av fönsterputsexperter utrustade med state-of-the-art verktyg tar sig an varje uppdrag med omsorg och precision.
 • Engagemang för Miljön: Genom att använda innovativa, miljövänliga rengöringsmedel lovar vi inte bara rena fönster utan också en ren planet.
 • Tillpassade Lösningar för Varje Hem: Vi ser skönheten i variation och erbjuder därför skräddarsydda fönsterputsningstjänster som speglar ditt hem unika karaktär.

Överskrid Gränserna för Renhet – Låt Ditt Hem Bada i Ljus

Är du redo att låta ditt hem skina som aldrig förr? Vår fönsterputsningstjänst är din biljett till en värld av oöverträffad klarhet och ljus. Kontakta oss idag för att boka en tid och förbered dig på att bli häpen över skillnaden. Din vision är vår mission. Låt oss tillsammans lyfta skönheten i ditt hem till nya höjder.

Spara Pengar och Njut av Ett Skinande Rent Hem

Maximera Ditt Hem med RUT-avdraget

I Sverige erbjuder staten en fantastisk möjlighet att göra städ- och underhållstjänster mer överkomliga för hushållen genom RUT-avdraget. Detta skatteavdrag syftar till att underlätta för familjer och individer att anlita professionella tjänster för rengöring, underhåll och förbättring av hemmet. Med Albatros 24/7 kan du dra full nytta av denna förmån och göra ditt hem renare och ljusare utan att behöva oroa dig för kostnaden.

Vad är RUT-avdraget?

RUT-avdraget är en del av det svenska skattesystemet som tillåter privatpersoner att dra av en del av kostnaden för hushållsnära tjänster direkt från sin skatt. Det inkluderar tjänster som städning, fönsterputsning och andra underhållsarbeten inom hemmet. Avdraget syftar till att uppmuntra fler att anlita professionella tjänster, samtidigt som det skapar arbetstillfällen och främjar en mer jämställd fördelning av hushållsarbetet.

 

Hur Kan Du Dra Nytta av RUT-avdraget med Albatros 24/7?

Gör Ditt Hem Skinande Rent till Halva Priset

När du anlitar Albatros 24/7 för tjänster som fönsterputsning kan du utnyttja RUT-avdraget och därmed minska kostnaden för tjänsten med upp till 50%. Detta innebär att du kan njuta av fördelarna med professionell rengöring till en betydligt lägre kostnad. Här är stegen för att dra nytta av RUT-avdraget genom våra tjänster:

 1. Boka Din Tjänst: Kontakta oss på Albatros 24/7 och boka den fönsterputsningstjänst du önskar. Vi erbjuder en rad tjänster som kvalificerar för RUT-avdraget.

 2. Vi Sköter Pappersarbetet: När tjänsten är slutförd skickar vi in ansökan om RUT-avdrag direkt till Skatteverket. Du behöver inte hantera någon av byråkratin.

 3. Njut av Ditt Renare Hem: Efter att avdraget har behandlats av Skatteverket betalar du endast halva kostnaden för tjänsten. Resterande del täcks av RUT-avdraget.

Fördelarna är Klara

Att använda sig av RUT-avdraget genom Albatros 24/7 innebär inte bara att du får ditt hem professionellt rengjort till en lägre kostnad. Det är också ett sätt att främja en hållbar livsstil, bidra till den lokala ekonomin och säkerställa att arbetet utförs lagligt och säkert.

“Investera i Ditt Hem och Ditt Välbefinnande – Välj Albatros 24/7 och Utnyttja RUT-avdraget Idag”

Upplev fördelarna med professionell fönsterputsning och andra hushållsnära tjänster till en reducerad kostnad. Låt Albatros 24/7 hjälpa dig att göra ditt hem till en plats för renhet och lugn, medan du samtidigt drar nytta av de ekonomiska fördelarna med RUT-avdraget. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan förenkla ditt liv och spara pengar åt dig.

Vad ingår?

När det kommer till fönsterputsning, förstår vi på Albatros 24/7 att varje fönster har sina unika krav beroende på dess design och placering. Vår mångsidiga tjänsteportfölj är utformad för att möta dessa varierande behov, indelad i olika servicenivåer för att garantera en skräddarsydd lösning för varje kund.

Våra Fönsterputstjänster

Indelade i Servicenivåer för Optimal Renhet 

 • Typ 1 – Grundläggande Puts: Inkluderar en grundlig tvåsidig putsning av glas, perfekt för standardfönster som kräver regelbunden underhållsrengöring.
 • Typ 2 – Förstärkt Puts: Erbjuder en omfattande fyrasidig putsning, idealisk för fönster som även behöver rengöring av karmar och bågar för att återställa sin fullständiga lyster.
 • Typ 3 – Premium Puts: Vår mest ingående tjänst som omfattar en sexsidig rengöring, inklusive fönsterbleck och nischer. Denna nivå är speciellt utformad för skyltfönster eller liknande större glasytor som kräver extra uppmärksamhet för att skinande framstå som bäst.

Tilläggstjänster

För att ytterligare höja standarden på våra fönsterputsningstjänster, erbjuder vi även följande tilläggstjänster:

Persiennrengöring: En djupgående rengöring för att avlägsna damm och smuts, vilket förbättrar både estetiken och funktionen hos dina persienner.

 • Karmtvätt: En noggrann rengöring av fönsterkarmar för att ta bort ackumulerad smuts och ge dem en fräsch känsla.
 • Fönsterblecktvätt: Vi rengör fönsterblecken för att förhindra vattenskador och förbättra fönstrens övergripande utseende.
 • Fönsternischrengöring: Specifik uppmärksamhet till nischområdet runt fönstret för att säkerställa en fullständig estetisk förbättring.

Förberedelser från Kundens Sida

För att möjliggöra en effektiv och säker fönsterputsning, ber vi våra kunder att företa vissa förberedelser:

 •  Vänligen se till att fönsterbrädorna är fria från prydnadsföremål och andra objekt.
 •  Möbler som är placerade nära fönstren bör flyttas undan för att ge vårt team tillgång till fönsterytan.

Material och Rengöringsmedel

Vi på Albatros 24/7 tillhandahåller alla nödvändiga rengöringsmaterial och medel. Våra produkter är noggrant utvalda för att erbjuda den bästa rengöringsupplevelsen, samtidigt som vi skyddar dina fönster och miljön.

Vad ingår?